HGM

Kaffe på jobbet
Logotype

HGM tar caféet till arbetsplatsen! Vi erbjuder kaffe-, te- och vattenautomater med tillhörande service. Kaffepausen på arbetsplatser är viktig för kreativitet, energi och nätverk. Vatten är det viktigaste kroppen behöver och kan du erbjuda kallt fräscht vatten, med eller utan bubblor, har du tillgodosett ett av dina medarbetares grundläggande behov.

När Markus Has startade HGM Dryckservice i sitt garage år 1984, var ambitionen att förbättra kaffepausen på arbetsplatser genom att tillhandahålla maskiner för olika drycker. En ambition som vi fortfarande idag strävar efter att inte bara förverkliga utan också att utveckla och förbättra. Som konsument ställer vi höga krav på det vi äter och dricker. Smakmässigt, såklart, men också ur ett miljömässigt perspektiv. Som helhetsleverantör av färskbryggande kaffemaskiner, olika espressomaskiner, vattenautomater, grossisttjänster med ett brett produktsortiment och lunchlösningar möter vi dessa förväntningar. Vi vill förverkliga kaffedrickarens idé om att det är möjligt att dricka en riktigt god kopp kaffe på arbetsplatsen, äta en såväl nyttig som god måltid utan att lämna byggnaden eller kunna njuta av ett glas friskt kranvatten med exakt rätt mängd bubblor utan att belasta planeten med onödig plast. Vi på HGM Dryckservice vill att det ska vara smidigt och enkelt att både äta och dricka gott, hållbart och ekologiskt. Vi tycker att miljöfrågor och utveckling är viktigt. Det innebär att vi aldrig stannar upp i vårt sökande efter nya samarbetspartners, ekologiska leverantörer, arbetsplatser som behöver en bättre kaffepaus och kontor som saknar ett bra lunchalternativ.

Mat och Mellanmål / Food courner by HGM

I våra butiker erbjuds dina anställda ett brett sortiment av mellanmål och lunchrätter. I en snygg installation ryms frys, kyl, mikrovågsugnar och betalstation, där du själv väljer om du vill betala direkt med ditt kort, faktura eller med Swish.

Varma och kalla drycker / Mat och mellanmål

Vi erbjuder kaffe-, te- och vattenautomater med tillhörande service. Kaffepausen på arbetsplatser är viktig för kreativitet, energi och nätverk. Vatten är det viktigaste kroppen behöver och med eller utan bubblor, har du tillgodosett ett av dina medarbetares grundläggande behov.

Logotype
Kontaktperson
Tony Caplander
0735-998658
Adress
Kamaxelgatan 7, 212 41 Malmö