Peneton AB

Profilkläder och reklamprodukter
Logotype

I ett stort mediebrus kan det vara svårt att välja rätt profilprodukter. Vi på Peneton har kunskapen och viljan att hjälpa Dig att nå rätt väg. Give aways, profilkläder, reklamprodukter, eller som vi idag gemensamt kallar Produktmedia är en av de marknadskanaler som ger bäst effekt. Reklam som man blir tacksam av att få.

Peneton AB
Är ett profilföretag i Hässleholm med 20 års erfarenhet av branschen. Med ett stort utbud i vår webbshop och ytterligare inköpskanaler har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen! Om ni inte hittar det ni behöver är vi bara ett mail eller samtal bort. Det går också bra att besöka oss i vårt showroom och kontor. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. 

Sortimentet
När man säger profilföretag tänker många på billiga reklampennor. Visst har vi det men vi har även profilklädermuggargodisväskorparaplyer och mycket mer. Kolla in våra profilprodukter på peneton.se. Vi har dessutom fullsortiment på kontorsmaterial och skolmaterial, beställ allt från en linjal till en pall papper. Kontorsmaterialet har vi inte på lager i Hässleholm utan det skickas från centrallager i Växjö senast dagen efter beställning. Kontakta oss för att skapa ett konto. 

Din profil är viktig
Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.
Vi erbjuder alla typer av märkning på era produkter. Tryck, brodyr, gravyr, etsning mm. 

Service
Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Logotype
Kontaktperson
Mattias Martinsson
+46708107211
Adress
Ängdalavägen 9b, 28133 Hässleholm